AQUA PALACE Hajduszoboszlo

Aqua Palace Hajduszoboszlo
Oferte de cazare cu bilet la Aqua Palace Hajduszoboszlo

Linkuri utile

contact acasa BAZIN COPII

Aqua Palace Hajduszoboszlo

Bazin pentru copii
bazin pentru familii cu copii
bazin pentru micuti

bazin copii

Bazin pentru copii si bebelusi la Aqua Palace Hajduszoboszlo

Copii mici si foarte mici beneficiaza de atentie si tratament deosebit

Copii beneficiaza de un tratament deosebit la Aqua Palace Hajduszoboszlo. Pentru ei au fost construite bazine speciale. Cei mici se pot bucura astfel de dotari si facilitati care asigura conditii de joaca si distractie in perfecta siguranta. Pentru bebelasi exista un activitati speciale, cum ar fi inot, masaj. Au fost amenajate spatii speciale de odihna pentru cei mici si o sala de alaptare. Exita loc de joaca special amenajat, unde juniorii se pot simti in largul lor, avand posibilitatea de a se socializa.

... detalii

Descriere servicii pentru copii

bazin pentru cei mici
loc de joaca
Sala pentru odina celor mici
Sala pentru alaptat
  • Pentru ca si cei mici sa se poata distra si relaxa in conditii de maxima siguranta si confort, au fost construite bazine speciale. Aceste bazine au fost astfel concepute incat toate categoriile de varsta sa beneficieze de conditii asemenatoare. Bebelasii pot astfel sa se balaceasca alturi de parinti. Copilasii au la dispozitie si un bazin special unde alaturi de instructori pot face primii pasi in ale inotului.
  • Avand in vedere faptul ca in general copii nu au rabdare sa ramana foarte mult intr-un singur loc, s-a u amenajat locuri de joaca utilate si dotate dupa ultimele standarde in materie. Locurile de joaca au fost astfel amenajate incat toate categoriile de varsta sa gaseasca cate ceva interesant ce le poate retine atentia mai mult sau mai putin, avand astfel posibilitatea de a se socializa.
  • Dupa o zi obositoare in care cei mici au avut parte de baie si/sau joaca in locuri special amenajate exista necesitatea de a se odihni. Pentru acest lucru a fost amenajat un spatiu special, unde micutii pot sa se recreze in liniste, departe de galagia bazinelor, alaturi de mamici. Camera de odihna ofera toate conditiile necesare celor micuti pentru somn sau odihna activa.
  • Dupa si intre activitatile la care pot participa bebelasii, acestia au nevoie hrana. Pentru a veni in sprijinul mamicilor s-a amenajat un loc special de alaptare, unde mama si copilul vor gasi conditiile necesare pentru alaptat. Pentru a veni in sprijinul mamicilor s-a amenajat un loc special pentru schimatul de scutece pentru cei mici.