AQUA PALACE Hajduszoboszlo

Aqua Palace Hajduszoboszlo
Oferte de cazare cu bilet la Aqua Palace Hajduszoboszlo

Linkuri utile

contact acasa CLADIRE BAI

Aqua Palace

Cladire bai
bazin sosire topogan
Etaju2 cladirea cu bai

cladire bai

Cladirea cu bazine pentru adulti si copii

Conditii de distractie si relaxare pentru toate categoriile de varsta.

Incepand cu data de 1 Martie 2010 turistii care doresc sa se relaxeze, sa se odihneasca in mod pasiv sau activ, doresc distractie au la dispozitie un modern Complex aquatic - Aqua Palace. De acum indiferent de anotimp sau daca ploua sau ninge, la Hajduszoboszlo aveti la dispozitie bazine tematice, bai private, bazin de inot, piscina in aer liber, etc.

... detalii

Familiile cu copii mici si foarte mici beneficiaza de un tratament deosebit la Aqua Palace din Hajduszoboszlo.

La Aqua Palace exista conditii deosebite pentru cei foarte mici si mamici. Exista spatii special amenajate pentru odihna bebelusilor, spatiu pentru alaptat. De conditiile deosebite beneficiaza cei mici si familia acestora si in cazul in care vor dori sa se imbaieze. Exista bazine unde cei mici pot fi impreuna cu parintii.

... detalii

Tratament deosebit pentru oaspeti deosebiti !

In cazul in care doriti sa combinati placutul cu utilul, la Aqua Palace exista toate conditiile pentrua va rasfata. Aveti posibilitatea de a beneficia de efectele benefice ale diferitelor tipuri de sauna, cabina cu aburi, masaj tailandez, etc.

... detalii

hot destinations

Etajul 2 cladirea cu bai
photo 2
Bazin pentru familii cu copii
bai Romane
  • Pe langa multitudinea de facilitati pe care le ofera Aqua Palace Hajduszoboszlo, exista si topogane pentru copii si adulti. Topoganul din imagine are punctul de pornire la inaltimea de 8,60 metri, la etajul 2 al cladirii. Punctul terminus se afla la parterul cladirii. Lungimea totala este de 74,19 metri. Pe acest topogan este permis accesul unei singure persoane de minim 1,2 metri inaltime.
  • Copii beneficiaza de tratament deosebit la Aqua Palace. In cazul in care copilasii se plictisesc de apa si balaceala au la dispozitie un loc de joaca amenajat dupa cele mai exigente standarde. Cei mici avand posibilitatea de a se juca in voie si de a se socializa. Spatiile de joaca sunt diferentiate in functie de varsta copiilor, asigurand satisfactie deplina tuturor.
  • Bazinele pentru copii mici si foarte mici sunt astel concepute in cat toate activitatile desfasurate de micuti sa decurga in conditii de maxima siguranta. Pentru bebelusi se organizeaza cursuri de inot, intr-un bazin special amenajat. Pentru copii putin mai mari exista facilitati de joaca deosebite, topogane. Alaturi de copii, si parintii au posibilitatea de a se relaxa alturi de cei mici.
  • La parterul cladirii se afla bai tematice, care ofera posibilitatea de relaxare tutror categoriilor. Exista bai romane, bazine cu posibilitatea de vizionare TV, bai aflate intr-un peisaj deosebit, de pestera, peisaj marin, bai cu apa termala. Pe langa aceste bai tematice la Aqua Palace aveti posibilitatea de a opta pentru bai private, unde alaturi de familie sau prieteni va puteti distra.