AQUA PALACE Hajduszoboszlo

Aqua Palace Hajduszoboszlo
Oferte de cazare cu bilet la Aqua Palace Hajduszoboszlo

Linkuri utile

contact acasa CLADIRE SURF

travel gallery

Surf in picioare
Cladirea pentru Surf
surfing la Aqua Palace

Surf

Cladirea cu bazin de Surfing

Senzatii tari in bazinul pentru Surf

Daca doriti sa va relaxati in mod activ, va recomandam sa incercati surfingul. Bazinul de Surf ofera o experienta de neuitat tuturor, indiferent daca au practicat acest sport sau doar acum vor incearca pentru prima data. "Pista" de Surf ofera mai multe trepte de de dificultate, oferind chiar si incepatorilor conditii optime.

... detalii

Squash si Ping-Pong

Dupa o baie in bazinele tematice sau dupa ce ati inotat in bazinul aflat in incinta cladirii invecinate sau daca ati incercat Surfingul si doriti sa continuati odihna activa, aveti la dispozitie doua terenuri de Squash sau puteti sa va relaxati cu un meci de ping-pong.

... detalii

hot destinations

Surfing in genunchi
Surf pe burta
Squash
ping-pong
  • Indiferent daca sunteti incepator sau ati mai practicat acest sport : Surfingul, la Aqua Palace din Hajduszoboszlo aveti posibilitatea sa incercati sa ramaneti pe surf cat mai mult timp. Exista mai multe trepte de dificultate, in functie de gradul Dvs de pregatire sau conditie fizica. In functie de acetea puteti alege cat de repede sau incet sa curga apa din bazin.
  • In cazul in care sunteti incepator va sfatuim sa incercati varianta pe burta pentru ca este metoda cea mai simpla. In cazul in care dupa o repriza de incercare considerati ca sunteti stapan pe situatie puteti incerca prima data in genunchi iar mai apoi, incet puteti incerca sa va ridicati in picioare si sa va mentineti cat mai mult tip pe Surf. Indiferent de gradul Dvs de pregatire sigur veti reveni.
  • Pentru a oferi o gama cat mai variata de posibilitati de petrecere a timpului liber intr-un mod activ, in Complexul aquatic Aqua Palace au fost construite si doua terenuri de Squash. Astfel iubitorii acestui sport, nu foarte usor pot imbina placutul cu utilul. Dupa o partida sau de ce nu mai multe partide de Squash va puteti relaxa in bazinul de surfing sau bazinele tematice.
  • Persoanele carora sporturile enumerate mai sus, reprezinta o risipa prea mare de energie au la dispozitie mese de ping-pong, intr-un cadru linistit, ferit de agitatia din bazine.