AQUA PALACE Hajduszoboszlo

Aqua Palace Hajduszoboszlo
Oferte de cazare cu bilet la Aqua Palace Hajduszoboszlo

Linkuri utile

contact acasa GDPR
Cazare Hajdu - Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale

Recomandam sa cititi cu atentie informsatiile de mai jos. Veti gasi informatii extrem de importante pentru Dvs., legate de datele personale care sunt solicitate, salvate, prelucrate si transmise partenerilor. Mai jos veti gasi raspunsuri la toate aspectele legate de perioada cat sunt salvate datele Dvs, modul de prelucrare a datelor, Dreptul de a fi uitat, precum veti gasi si informatii cu privire la cine are acces la datele personale.

1. Date personale colectate pe aquapalace.ro

Datele personale pe https://www.aquapalace.ro sunt colectate prin intermediul:
  • formularul de rezervare bilete
1.1 Prin intermediul formularului de rezervare bilete sunt colectate:
  • nume
  • prenume
  • nr. telefon
  • Email
  • date cu privire la "Revelionul in costum de baie" (data sosirii, data plecarii, componenta grupului-nr. adulti si copii)
Totalitatea datelor personale sunt colectate pentru inregistrarea cererii de bilete, respectiv pentru facilitarea solutionarii cererilor adresate prin intermediul formularului de contact.


2. Cat timp sunt stocate datele personale pe aquapalace.ro?

Datele personale colectate pe aquapalace.ro sunt stocate timp de 2 ani calendaristici de la data initierii rezervarii de bilete.


3. Ce se intampla cu datele personale colectate pe aquapalace.ro si cine are acces la aceste informatii.

Ne straduim sa pastram toate informatiile in cea mai siguranta, acordand o deosebita atentie datelor personale.
Acces la datele personale completate prin intermediul formularului de rezervare bilete au acces exclusiv doar angajatii S.C. Cazare Hajdu S.R.L.
Datele personale completate prin intermediul formularului de rezervare bilete sunt transmise catre organizatorii evenimentului pentru ca acesta sa poata identifica parrticipantii, numai dupa finalizarea rezervarii.
Datele de facturare sunt oferite organizatorului numai in cazul in care a fost solicitata plata integrala si anticipata a contravalorii biletelor.


4. Dreptul de a fi uitat pe aquapalace.ro

Conform cu Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale, care spune ca titularul datelor personale poate solicita oricand stergerea acestora fara sa fie nevoie de vreo motivatie, oferim aceasta posibilitate la cerere. Nu aveti nimic de facut decat sa solicitati in scris, prin intermediul datelor de contact ca datele personale sa fie sterse.