AQUA PALACE Hajduszoboszlo

Aqua Palace Hajduszoboszlo
Oferte de cazare cu bilet la Aqua Palace Hajduszoboszlo

Linkuri utile

contact acasa SPORT

Aqua Palace

Spining
Surf
Squash

sport

Sport la Aqua Palace

Miscarea si sportul este calea spre o viata sanatoasa

La Aqua Palace din Hajduszoboszlo aveti posibilitatea de a va relaxa si de ce nu distra, alaturi de familie sau prieteni, practicand sport. Aceste sporturi pot fi practicate inainte sau dupa imbaiere, important fiind sa efectuati miscare.

... detalii

Aqua Palace

Spining
ping pong
Squash
  • Persoanele dependente de miscare sau cei care dorescsa se odihneasca in mod activ au la dispozitie o multime de posibilitati de sport. Aveti la dispozitie o sala de forta unde doar limitele fizice pot reprezenta o limita. In afara de sala de forta va stau la dispozitie 2 terenuri de squash. Rachetele pentru Squash pot fi inchiriate la fata locului , astfel doar un echipament sportiv este necesar.
  • Daca preferati miscarea pe ritm de muzica, la Aqua Palace Hajduszoboszlo exista posibilitatea de a practica aerobic, kangoo (un fel de aerobic cu o incaltare speciala, inchiriabila la fata locului). Pe langa aceste metode de intretinere a conditiei fizice mai exista posibilitatea de a practica Yoga, Pilates. Nu au fost uitati ni copii, existand posibilitatea de a a practica fitnessul.
  • In incinta cladirii pentru Surf mai puteti practica Spining, tenis de masa (ping pong), fotbal de masa (cio cio). In holul cladirii aveti la dispozitie o masa de biliard. Toate Aceste posibilitati de practicare a sportului sunt contracost.